Te voet, met de fiets of de deelstep

Te voet

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je de Stadsschouwburg het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Met de fiets

De Stadsschouwburg beschikt niet over een eigen fietsenstalling, maar op het Theaterplein staan verschillende fietsenrekken waar je je fiets aan kan vastmaken.

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar de Stadsschouwburg te gaan. Er zijn verschillende opties:

Velo Antwerpen

Velo Antwerpen maakt gebruik van vaste stations waar je fietsen kan uitlenen en terugbrengen. Er zijn twee Velo-stations op wandelafstand van de Stadsschouwburg:

  • 037 — Theater (250 meter van de Stadsschouwburg)
  • 036 Bourla (500 meter van de Stadsschouwburg)

Op de website en de app van Velo Antwerpen (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je nakijken waar de stations zich precies bevinden en hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn.

Mobit

Mobit werkt niet met vaste stations. Je kan de fiets gewoon parkeren vlak bij je bestemming en het slot goed sluiten. In de app (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je zien waar de dichtstbijzijnde Mobit-fiets zich bevindt.

Blue-bike

Aan alle treinstations in Antwerpen kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Met een deelstep

Met een elektrische deelstep geraak je vlot en snel naar de Stadsschouwburg. Deze steps werken allemaal volgens hetzelfde principe: je kan ze overal ontlenen en weer achterlaten. Ontgrendelen en weer inleveren doe je allemaal via de app.