Overnachten

Antwerpen heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar de Stadsschouwburg Antwerpen met een bezoek aan Antwerpen. De Scheldestad zit vol verrassende hoogtepunten. De ZOO van Antwerpen is een van de oudste en mooiste stadsdierentuinen van Europa. In de Antwerpse skyline neemt de O.L.V. – kathedraal trots haar plaats in: het is de hoogste kerktoren van de Lage Landen en staat op de UNESCO – Werelderfgoedlijst. Ontdek de collectie van het MAS, het Museum Aan de Stroom, en bewonder de stad vanop het 60 meter hoge dak. Andere bijzondere musea zijn o.a. het Middelheimmuseum, het Rubenshuis, Plantin-Moretus. Antwerpen is de bakermat van diamant en mode en een heerlijke stad voor wie houdt van winkelen en gastronomie. Je vindt er alles, en altijd op wandel- of fietsafstand (maak gebruik van de Antwerpse stadsfietsen). Kom je met de trein? Dan ontdek je gelijk ook het majestueuze Antwerpen-Centraal, het mooiste station ter wereld. Overtuigd? Boek dan meteen je logies in Antwerpen.

Voor info over toeristisch Antwerpen kan je terecht op visitantwerpen.be

Overnacht in Radisson Blu Astrid

Be•at raadt je, vlakbij het Centraal Station, het hotel Radisson Blu Astrid aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten en de stad wil gaan verkennen.

Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en ga daarna te voet naar Stadsschouwburg Antwerpen. Na het evenement slaap je prinsheerlijk in het Radisson Blu Astrid hotel.

Tarief voor bezoekers Stadsschouwburg Antwerpen

Je geniet van een korting van 10% op je hotelkamer in Radisson Blu Astrid. Deze korting is geldig op vertoon van je toegangsticket voor Stadsschouwburg Antwerpen en enkel bij reservatie via e-mail naar reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com.

Radisson Blu Astrid
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 203 12 34

reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com
www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp