“We zijn heel trots om de vernieuwde Eat & Greet voor te stellen", bevestigt Jasper Plaetinck, facility & safety manager bij be•at.

De vernieuwde Eat & Greet voegt smaak toe aan je concertbezoek

16.10.2024

Ontdek bij je volgende bezoek aan het Sportpaleis onze vernieuwde Eat & Greet! Deze eetgelegenheid kreeg een indrukwekkende make-over en biedt nu een gezellige zitruimte waar je heerlijk kan ontspannen. Uiteraard geniet je er ook van de meest smakelijke hamburgers en allerhande heerlijke frituursnacks.

En als je klaar bent met genieten van je maaltijd, maak dan zeker een onvergetelijke foto bij de legacy walll, compleet met de affiche van het meest legendarische concert in het Sportpaleis.

“We zijn heel trots om de vernieuwde Eat & Greet voor te stellen", bevestigt ook Jasper Plaetinck, facility & safety manager bij be•at. "Het was 20 jaar lang een beetje een verloren ruimte, dus we vonden het tijd om deze plek een flinke opsmuk te geven. Samen met onze techniekers en een externe firma hebben we zes weken hard gewerkt aan een eindresultaat waar we enorm tevreden mee zijn. Nu is het de bedoeling dat we op termijn deze stijl doortrekken naar de rest van de foyer.”

Vergeet dus niet de Eat & Greet op je lijstje te zetten bij je volgende concert. 🍟🍔🥤

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief