The Masked Singer onthult Poppemie als nieuw personage

The Masked Singer onthult Poppemie als nieuw personage

30.09.2024

Nog voor de winnaar ontmaskerd wordt tijdens de grote finale van The Masked Singer maken de figuren op 16 november eerst nog een stop in het Sportpaleis. Maar eerst wordt vrijdag een nieuw personage geïntroduceerd in het programma. En dat is niemand minder dan Poppemie!

Het verhaal van Poppemie begint op een meisjeskamer van een internaat. Ze is veel meer dan zomaar een stuk speelgoed, want Poppemie kan tot leven komen. Af en toe beginnen haar ledematen zo te kriebelen, dat ze zingend en dansend op avontuur gaat in het verlaten schoolgebouw. Poppemie lijdt aan Britney-manie, ze vindt haar de beste popster ter wereld. Te pas en te onpas begint ze dan ook haar nummers te zingen.

Welke bekende ster doet Poppemie tot leven komen? En hoe zal ze zingen? Je komt het deze vrijdag te weten tijdens de derde show van The Masked Singer.

Kom je liever in het echt raden? Kan zeker! Er zijn nog tickets beschikbaar voor The Masked Singer In Concert op 16 november in het Sportpaleis. Verwacht je aan een spectaculaire liveshow met straffe acts en special guests! Ook de winnaars uit de vorige seizoenen zijn van de partij.

^AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief